Nationaal Trouwonderzoek

Trouwonderzoek

Ontvang direct gratis de online versie van het trouwonderzoek 2018

Nationaal trouwonderzoek

    Een bruiloft plannen doe je eigenlijk altijd voor de eerste keer. Zonder ervaring ga je het grootste feest van je leven plannen. Zou het dan niet fijn zijn als je kon leren van de bruidsparen die je voorgingen? Als je ergens kon opzoeken wat andere stellen gemiddeld uitgeven aan een huwelijk, wat hen de meeste stress opleverde tijdens het plannen en hoe ze hun gastenlijst hebben samengesteld?

    Laat dat nou precies zijn wat het Nationaal Trouwonderzoek doet. Jou en je verloofde een bijzonder kijkje geven in het trouwproces van andere bruidsparen.

    Bruidsparen werd gevraagd naar de bestedingen, wensen en eisen bij de organisatie van hun grote dag en dat leverde openhartige, verrassende en vooral nuttige reacties op. Ook deelden de bruidsparen hun beste en meest gênante herinneringen aan de trouwdag en gaven zij gouden tips aan toekomstige bruidsparen. Het Nationaal Trouwonderzoek is in opdracht van Toptrouwlocaties uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Effectmeting.

Ja, ik wil... gratis de online versie van het trouwonderzoek

Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, Webguide.nl en Inspirerendelocaties.nl | Realisatie door Liones

×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.